استفاده از عینک بعد از عمل جراحی بینی

 پرسش مشترک اکثر بیماران این است که چه مدت پس از رینوپلاستی می‌توان عینک زد؟

پاسخ این پرسش بستگی به نوع تغییراتی دارد که در عمل ایجاد شده است. چون در طول عمل استخوان‌های بینی شکسته می‌شود ، اگر هر ضربه‌ای به کنار بینی وارد شود، منجر به جابجا شدن استخوان‌ها خواهد شد.

بیمارانی که نگران عینک زدن بعد از عمل جراحی هستند ، باید بدانند که در هفته نخست پس از جراحی که اسپلینت روی بینی وجود دارد ، می‌توانند با خیال راحت عینک بزنند.

بنابراین عینک زدن بعد از عمل جراحی هیچ اثر منفی بر بینی ندارد.

 پس از باز کردن آتل بینی نباید عینک را به مدت 8 ـ 4 هفته ، مستقیماً روی بینی بگذارید. خودتان را برای ورم متوسط و کبود شدن مختصر پوست آماده کنید. شدت ورم در تمام بیماران یکسان نیست. بخش اعظم ورم و کبودی ظرف یک تا دو هفته فروکش می‌کند، اما بینی به مدت دو ماه تاحدی متورم است. بهترین کار این است که عینک به چشم نزنید ، چون وزن عینک استخوان‌های در حال التیام یافتن بینی را جابجا می‌کند و باعث فرورفتگی روی بینی می‌شود که انجام عمل ثانویه و ترمیمی بینی را ضروری می‌سازد.

کبودی و قرمز شدن داخل چشم

 کبودی اطراف بینی  و زیر چشم و اطراف چشم و حتی قرمز شدن داخل چشم(صلبیه) بعد از جراحی بینی طبیعی است.

  علت این موارد ورود گلبول های قرمز به بافت زیرجلدی است و بستگی به شدت محکم بودن استخوان در طی جراحی و میزان چسبندگی پوست بینی به بافت اطراف و همچنین بستگی به ژنتیک فرد دارد.

 میزان کبودی در افراد مختلف متفاوت است. در بیشتر افراد این کبودی در طی یک هفته و در بعضی از افراد گاهاً تا دو هفته برطرف میشود. و هیچ داروی خاصی نیاز به استفاده نیست.

 

در کل جای نگرانی بابت قرمزی و کبودی وجود ندارد.